تاثیر مصرف پسته بر سطح چربی‌های خون
26 دسامبر 2023 - 16:06
شناسه : 32909

[ad_1] عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در بررسی‌های مروری بالینی نظام‌مند درباره پیامدهای مصرف مغز پسته بر پروفایل‌ لیپیدی(سطح چربی‌های خون)، شامل کلسترول (TC)، لیپوپروتئین با چگالی پایین (LDL)، لیپوپروتئین با چگالی بالا(HDL) و تری گلیسیرید (TG) مشخص شد که مصرف مغز پسته، باعث بهبود اجزای پروفایل لیپیدی سطح چربی‌های خون، شامل: […]

پ
پ

[ad_1]

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در بررسی‌های مروری بالینی نظام‌مند درباره پیامدهای مصرف مغز پسته بر پروفایل‌ لیپیدی(سطح چربی‌های خون)، شامل کلسترول (TC)، لیپوپروتئین با چگالی پایین (LDL)، لیپوپروتئین با چگالی بالا(HDL) و تری گلیسیرید (TG) مشخص شد که مصرف مغز پسته، باعث بهبود اجزای پروفایل لیپیدی سطح چربی‌های خون، شامل: TG، LDL و TC می‌شود؛ بنابراین، مصرف مغز پسته، ممکن است در برابر بیماری‌های قلبی – عروقی، فرد را محافظت کند.

به گفته دکتر حسین خادم حقیقیان، این بررسی در پایگاه داده‌های PubMed، Scopus، ISI Web of Science، و کتابخانه کاکرین انجام شده است. وی افزود: احسان قایدی، کارشناسی ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران و امیر هادی، کارشناسی ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در انجام این پژوهش مشارکت داشتند.

[ad_2]

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.