روغنی که در ژاپن به عنوان غذای سالم شناخته می‌شود
11 دسامبر 2023 - 20:35
شناسه : 28276

دانه کنجد یکی از غذا‌های گیاهی ست که نه تنها غنی از روغن (در حدود پنجاه درصد) و پروتئین (درحدود بیست درصد) است بلکه لیگنان‌هایی از جمله سیسمین و سیسمینول در حدود ۵/۱ درصد دارا می‌باشد. از مهمترین خواص تغذیه‌ای روغن کنجد می‌توان به خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهاب، ضد فشار خون، کاهنده چربی خون […]

پ
پ

دانه کنجد یکی از غذا‌های گیاهی ست که نه تنها غنی از روغن (در حدود پنجاه درصد) و پروتئین (درحدود بیست درصد) است بلکه لیگنان‌هایی از جمله سیسمین و سیسمینول در حدود ۵/۱ درصد دارا می‌باشد.

روغنی که در ژاپن به عنوان غذای سالم شناخته می‌شود

از مهمترین خواص تغذیه‌ای روغن کنجد می‌توان به خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهاب، ضد فشار خون، کاهنده چربی خون و خواص ضد آلترواسکلروز اشاره کرد.

دانه کنجد یکی از غذا‌های گیاهی ست که به عنوان غذایی سالم و سنتی در کشور‌های خاور میانه و ژاپن استفاده می‌شود. دانه کنجد نه تنها غنی از روغن (در حدود پنجاه درصد) و پروتئین (درحدود بیست درصد) است بلکه لیگنان‌هایی از جمله سیسمین و سیسمینول در حدود ۵/۱ درصد دارا می‌باشد.

اسید‌های چرب غالب موجود در روغن کنجد اسید اولئیک (۴۳ در صد)، اسید لینولئیک (۳۵ در صد)، اسید پالمیتیک (۱۱ در صد)، اسید استئاریک (۷ در صد) هستند که اسید لینولئیک و اولئیک بیشترین مقدار این ترکیبات را شامل شده که از اسید‌های چرب مفید برای بدن محسوب می‌شوند.

روغن کنجد تا حد زیادی در برابر تخریب اکسیداتیو مقاوم است و حاوی مقادیر مختلفی از ویتامین E (۶۰-۴۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) و لیگنین‌های با خاصیت آنتی اکسیدانی می‌باشد که برای دفع مسمومیت رادیکال‌های هیدروکسی و پروکسی مفید می‌باشد. از مهمترین خواص تغذیه‌ای روغن کنجد می‌توان به خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهاب، ضد فشار خون، کاهنده چربی خون و خواص ضد آلترواسکلروز اشاره کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.